« Naar de Coronas website
Wordt deze email niet weergeven? Bekijk de nieuwsbrief online
Coronas
 
De Coronas lanceren eerste single!

Hoe zou de Muzikale Hemel er uit zien nu zoveel suppersterren het tijdelijke voor het eeuwige hebben verwisseld? De meest spelende band van Nederland, De Coronas, hebben daar het antwoord op gevonden. Zij brengen te jong overleden supersterren samen in Club 27!

 
 
Club 27 de single
Club 27 de single

Club 27, de debuutsingle van De Coronas, is een muzikale buiging naar overleden helden aan wie iedere muzikant schatplichtig is: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse. Zij stierven op hun 27ste.

Wie anders dan De Coronas kan er nou zo'n eerbetoon maken aan de muzikale nalatenschap van deze helden! Harold Mingels: 'In hun korte en explosieve leven hebben deze helden in hun eigen stijl de muziekwereld vernieuwd en voorgoed veranderd. We krijgen tijdens onze shows veel verzoekjes voor deze artiesten en toen Amy Winehouse afgelopen zomer aansloot bij deze illustere club, konden wij niets anders dan deze ode uitbrengen.'

Download Club 27 nu en geniet overal van dit stevige staaltje Stand-up Pop!
 

 
 
Club 27 de video
Club 27 de video

In de videoclip van Club 27 legt de legendarische DJ Wolfman Jack een muzikaal lijntje tussen hemel en aarde, zodat de grootheden samen met De Coronas helemaal uit hun kunnen dak gaan. Kijk en geniet en wees niet bang om de clip online met je vrienden en bekenden te delen!

De regie van de videoclip was in handen van de getalenteerde jonge regisseur Hiba Vink. Boris de Leeuwe en Jeroen Cuypers tekenden voor de animatie en stemacteur Rinie van der Elzen is te horen als Wolfman Jack.

 
 
Club 27 live hit
Club 27 live hit

De single en de clip maakten hun debuut tijdens drie uitverkochte dagen Live38 XXL in de Utrechtse Jaarbeurs. Door de geweldig positieve reacties uit het publiek staat Club 27 nu al te boek als een hit tijdens de show van De Coronas!

Natuurlijk nemen de heren hun muzikale helden uit Club 27 ook mee tijdens de aankomende reprise tour van hun theatervoorstelling 'Radio Corona'.

 
Coronas Stand Up Pop
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven op coronas.nl.
http://www.coronas.nl - Klik hier om uw instellingen te wijzigen of u uit te schrijven

De Coronas